top of page

Bli kjent med oss

Vi hos Tommys Planter brenner for det grønne. Vårt team deler villig sin kompetanse med deg slik at du tar de riktige valgene når du skal i gang med ditt hageprosjekt. Klikk og plant selv, eller la våre anleggsgartnere ta seg av hele jobben - vi bistår deg med å skape et unikt uterom som vil glede i mange år fremover.

Gjennom 25 år har Tommys Hage og Anlegg AS bygget uterom for det offentlige, bedrifter og privatpersoner i Bergen og omegn. Hos Tommys Planter finner du trær, busker og stauder som du trolig ikke finner på et ordinært hagesenter. Vi tilbyr planter i alle størrelser, også fullvoksne trær som er over 10 meter høye. Du trenger altså ikke vente i åresvis på at hagen skal vokse seg til - hos oss får du et fiks ferdig resultat med en gang.

Vi er din støttespiller når du skal beplante hagen din. Ikke bruk tid og penger på å ta feile valg, vi hjelper deg med en helhetlig plan som er forenelig med ditt budsjett og dine ønsker for uterommet. Vårt team er dine grønne fingre; vi bistår deg med å skape en levende og frodig hage med variert blomstring gjennom sommerhalvåret. 

 

Tommys Planter er i utviklingsfasen og nye produkter vil bli lagt til fortløpende. Ser du etter en spesiell art eller størrelse som du ikke finner i nettbutikken ber vi deg kontakte oss. Er planten lovlig i Norge, garanterer vi at vi kan skaffe deg det perfekte eksemplaret.

Vi er takknemlig for alle de hundrevis av kundene vi allerede har bistått, og er ivrige etter å hjelpe deg med ditt hageprosjekt!  

Se våre bestselgere

Gi et gavekort til en du er glad i!

Gi en gave som vokser og gror!

Kjøp et gavekort hos Tommys Planter som kan benyttes til å handle alle våre varer og tjenester. En perfekt gave til den som har "alt"!

Gavekort epost.png
bottom of page