top of page

Spørsmål og svar

 • Hjelp, jeg vet ikke hvilke planter som passer sammen!
  La oss ta oss av jobben! Våre dedikerte hagerådgivere bistår deg gjerne med å sette sammen en planteplan som passer din personlige stil og som er forenelig med vekstforhold på din eiendom. Bestill en gratis videobefaring i dag!
 • Kan jeg få et fiks ferdig resultat?
  Våre anleggsgartnere står klare til å hjelpe deg! La oss ta oss av hele prosessen: Utarbeide planteplan Leveranse av jord, gjødsel og planter Fagmessig utført arbeid Opprydning og vekkjøring av avfall og overskuddsmasser Book en gratis videobefaring i dag!
 • Jeg trenger også hjelp til steinarbeid!
  We got you covered! Vårt morselskap "Tommys Hage og Anlegg AS" har bygget hager for privatpersoner og offentlige byrom i Bergen i 25 år. Ønsker du bistand til større prosjekter i din hage tilbyr vi alle anleggsgartnertjenester, i tillegg til tømrerarbeid og elektriker (samarbeidspartner). Les mer på tommyshage.no
 • Tilbyr dere vedlikehold?
  Ja, det gjør vi! Våre anleggsgartnere hjelper deg gjerne med begjæring, luking og andre skjøtselsoppgaver, enten det et enkeltstående oppdrag eller med faste intervall. Ta kontakt for å motta et prisoverslag.
 • Kommer Tommys Planter på befaring?
  Våre hagerådgivere kommer gjerne på befaring om det er behov for det. Vi starter prosessen med en gratis og uforpliktende videobefaring for å kartlegge omfanget av oppdraget. Om det er behov for ytterligere gjennomgang er en av våre miljøvennlige elbiler på vei til deg innen kort tid. Bestill videobefaring direkte på vår bookingside.
 • Jeg finner ikke varen jeg leter etter
  Ingen problem - det fikser vi! Av tekniske årsaker kan vi ikke vise alle arter på vår nettside. Finner du ikke produktet du er på jakt etter ber vi deg benytte vårt kontaktskjema eller sende oss en epost. Beskriv hvilken art du ser etter og hvilken størrelse du ønsker. Vårt dedikerte kundeteam vil ikke gi opp før vi finner det helt perfekte eksemplar til deg!
 • Jeg ønsker en annen størrelse på planten
  Vi leverer planter i hele størrelsesregisteret, fra XS til 3XL. Benytt vårt kontaktskjema eller send oss en epost hvor du beskriver hva du er på jakt etter. Vårt dedikerte kundeteam vil ikke gi opp før vi finner det helt perfekte eksemplar til deg!
 • Hvor leverer Tommys Planter?
  Tommys Planter har lager i Blomsterdalen, 5 minutter unna Flesland i Bergen, og vårt marked er således primært Bergen og omkringliggende kommuner som Øygarden, Askøy, Os og Nordhordaland. Vårt mål er å gjøre hagearbeidet så enkelt og kostnadseffektivt som mulig! Du kan... Hente varene selv på vårt lager Få varene levert hjem på din gårdsplass La oss gjøre hele jobben, dvs. at vi står for levering, planting og opprydding Har du spesielle behov ber vi deg benytte vårt kontaktskjema eller sende mail til post@tommysplanter.no
 • Jeg bor ikke i Bergen, kan jeg bestille hos dere?
  Ja, det kan du! Vi setter stor pris på tilliten og vil gjerne bistå deg med frakt til andre landsdeler. Ta kontakt med oss i dag slik at vi kan planlegge best egnet logistikkløsning.
bottom of page